eur:
385.47
usd:
355.05
bux:
67851.87
2024. május 21. kedd Konstantin
Meglepő fordulat: Hargitay András kiáll Shane Tusup mellett

Meglepő fordulat: Hargitay András kiáll Shane Tusup mellett

Könyvet írt Feszített víztükör címmel Hargitay András, egykori világbajnok úszó, a válogatott volt szövetségi kapitánya, amelyben az úszószövetség működéséről, Hosszú Katinkáról és Shane Tusupról is elmondja a véleményét, és az olvasó elé tár eddig nem ismert történeteket is a sportág közelmúltjából.

"Ennyivel tartozom a versenyzőknek, a szülőknek, az edzőknek, a sportvezetőknek, az újságíróknak, a sportszerető közvéleménynek, a barátaimnak, az ellenségeimnek, ennyivel tartozom magamnak" -  mondta a könyv ötletéről Hargitay András a Magyar Nemzetben.

Részletesen ír Gyárfás Tamás szövetségi elnök leváltásáról, kitér arra, hogy Gyurta Dániel hogyan támadta hátba. Érinti Hosszú Katinka számos ügyét, köztük a riói olimpia kínos esetét, amikor 200 pillangón Hosszút nevezte az azonos idővel rendelkező Jakabos Zsuzsa helyett, aztán egy gyúrótól kapott Viber-üzenetben tudta meg, hogy Katinka visszalépett a számtól.

A kötetben külön történetek szólnak Shane Tusup dühkitöréseiről, ugyanakkor meglepő vélemény formál a Hosszú-Tusup-viszonyról.

"Ha nem Shane edzi Katinkát, vagy nincs egy olyan edző, aki csak vele foglalkozik, rajong érte, a mindene, mégis keményen fogja, akkor nem hiszem, hogy komoly eredményeket el fog tudni érni. Lehet Shane Tusupot szeretni vagy nem szeretni, de nem lehet tőle elvitatni, hogy az eredményeit Hosszú Katinka vele érte el. Nélküle nem fog tudni előrelépni" - mondta Hargitay, és hozzátette, halvány esélyt lát arra, hogy a páros megtartja az edző-tanítvány viszonyt.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×