eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Váratlan fordulat: mégis Shane Tusup Hosszú Katinka edzője

Váratlan fordulat: mégis Shane Tusup Hosszú Katinka edzője

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő írásban is megerősítette, hogy válófélben lévő férje irányítja a edzéseit.

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet: a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a szakítását férjével és edzőjével, Shane Tusuppal hivatalosan is szentesíteni kívánja. De kérdés, ki irányítja majd a felkészülését. Már csak azért is izgalmas, mert Tusup havi nettó egymillió forintos járandóságot kap a kiemelt edzői  program kedvezményezettjeként. Erről a Magyar Úszószövetség javaslata alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Edzők Társasága dönt.

A Magyar Idők információi szerint néhány napja a két utóbbi testület érdeklődött a szövetségnél, vajon ki irányítja Hosszú Katinka szakmai munkáját, s a kérdést a sportági testület e-mailben továbbította az úszónőnek azzal, hogy február 27-én 16 óráig választ vár rá.

A határidő lejárta előtt másfél órával Hosszú Katinka közölte:

edzéseit időszakosan Shane Tusup irányításával végzi.

Mindezt alátámasztja, hogy az amerikai tréner minden hónap végén be is küldi a szövetségbe a teljesítésigazolást. Ezek után a MÚSZ-nak se joga, se oka nem volt arra, hogy kétségbe vonja a legeredményesebb magyar sportoló állítását, s javasolta a minisztériumnak Tusup havi egymilliós apanázsának folyósítását.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

A vadonatúj földi obszervatórium számos előnye közt az egyik, hogy ezerszer olcsóbb volt a James Webb űrteleszkópnál, és az sem elhanyagolható, hogy ha elromlik, oda lehet menni megjavítani - fogalmazott Kiss László csillagász, akadémikus az InfoRádióban, bemutatva a TAO-t. Megjegyezte: persze azt ne gondolja senki, hogy a kutatók az Atacamába fognak járni, távolról, az interneten, kamerákon megy szinte minden.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×