eur:
392.35
usd:
361.6
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Deutsch Tamás: példaképek születtek

Deutsch Tamás: példaképek születtek

Liu Shaolin Sándor és testévre, Liu Shaoang az olimpiai bajnoki aranyérem megszerzésével történelmi sikert ért el, és ezzel egyre többen csatlakozhatnak az MTK rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztályához - mondta a kék-fehér egyesület elnöke, Deutsch Tamás.

Történelmi magyar siker született a téli olimpián a rövidpályás gyorskorcsolyaváltó győzelmével. A sportolók mindenek előtt Magyarországnak és a magyar embereknek szereztek örömet, de büszkék vagyunk arra, hogy a saját egyesületünk versenyzői tudtak hozzátenni ehhez a diadalhoz – mondta Deutsch Tamás, az MTK elnöke.

Hangsúlyozta: ahogy a nyári játékok első győztesének, Hajós Alfrédnak a nevét, úgy a négy short trackes nevét is mindenki fejből fogja tudni.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a 34. és 35. MTK-s sportoló, aki olimpiai aranyérmet nyert, és a 24., a klub versenyzői által megszerzett ötkarikás bajnoki cím.

Mint mondta, arra számítanak rá, hogy nő a jelentkezők száma az MTK rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztályánál, és várnak is mindenkit.

"Példaképek születtek. Sokan miattuk, általuk fogják a rövidpályás gyorskorcsolyát választani a gyerekek közül" – vélekedett a klubelnök, hozzátéve, az utánpótlás már most is erős az MTK-nál.

Deutsch Tamás közölte: büszkék arra is, hogy a negyedik helyezett női váltó tagjai közül is ketten, Heidum Bernadett és Bácskai Sára Luca az egyesület tagjai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×