eur:
393.89
usd:
364.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hiába volt ez 83 percen át más meccs, 3-1-re nyert a Real Madrid

A hajrára összecsukló Paris Saint-Germain ellen a Real Madrid 3-1-re nyert a BL nyolcaddöntőben. A Liverpool idegenben 5-0-ra verte meg az FC Portót.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Kylian Mbappé a PSG, Isco a Real Madrid megleeptésembere. A franciák védő- és középpályássorában Berchiche és Lo Celso is játszik. Emery állítólag taktikai okokból hagyta ki Thiago Silvát, mint mondta, nagyon bízik Marquinhosban és a saját nevelésű Presnel Kimpembében.

FC PORTO–LIVERPOOL FC 0-0: Portóban esik az eső, nagyon rossz a talaj. 

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0: Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott, helyzet nélkül.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 0-0:Cristiano Ronaldo előbb egy 18 méteres szabadrúgásból küldte a kapu fölé a labdát, majd egyedül kilépve a jól kilépő Areola fejének lőtte a labdát. 

FC PORTO–LIVERPOOL FC 0-1: Sadio Mané megszerezte a nap első gólját, elég durva kapushibából. José Sá lelkét terheli a gól. 

FC PORTO–LIVERPOOL FC 0-2: Lehet, hogy öt perc alatt eldőlt a továbbjutás ebben a párban. Milner kapufája után Mohamed Szalah növelte a „vörösök” előnyét.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1:Megvan a PSG áhított idegenbeli gólja. Mbappé előreívelése után Neymar és Nacho ütközése után a labda hátra került a tizenegyes pont és a tizenhatosvonal köz, s az egyedül érkező Rabiot biztos lábbal emelt a kapuba. 

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1:Edinson Cavani közel járt a gólhoz, de labdája Marcelóról a kapu mellé pattant. 

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 1-1:Karim Benzema lövését Areola breavúrral védte. A szöglet után nem sokkal Lo Celso feleslegesen rántotta le Toni Kroost. Tizenegyes! A büntetőt Cristiano Ronaldo, aki eddig elátkozottnak tűnt az este folyamán, a 45. percben gyilkos erővel belőtte. A portugálnak ez volt a századik BL-gólja a Real Madrid tagjaként. A mostani kiírásban minden fordulóban szerzett gólt. A legutóbbi 12 BL-meccsén 20 gólt szerzett. 

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 1-1: Navas első bravúrja, Mbappé lövése után védett.

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 1-1:Rabiot lövésébe belevetődött Sergio Ramos. Nagy mentés volt, igaz, kicsit felkaros. 

FC PORTO–LIVERPOOL FC 0-3: Sadio Mané góljával a Liverpool egyre közelebb ahhoz, hogy lemásolja a Manchester City keddi teljesítményét. 

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 1-1: Fura csere, a középcsatár Cavanit a hátvéd Meunier váltotta.

FC PORTO–LIVERPOOL FC 0-4: Tényleg lemásolta a Pool a Man City bázeli produkcióját. Immár a csatártrió mindhárom tagja szerzett gólt, miután Roberto Firmino is a kapuba talált.  

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 1-1: Nagy párizsi lehetőség maradt ki, Mbappé és Dani Alves is lemaradt a labdáról. 

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 2-1:Marco Asensio beadása után a védőről megpattant labdát Areola cska kiütni tudta, nem is jó helyre. Cristiano Ronaldo térdéről a kapuba pattant. A portugál a legutóbbi 12 BL-meccsén már 21 gólnál tart. 

REAL MADRID–PARIS SAINT-GERMAIN 3-1:Még egy! Marco Asensio újabb, balról küldött beadását Marcelo ballal, kapásból a hálóba vágta. 

FC PORTO–LIVERPOOL FC 0-5: Sadio Mané mesterhármasával a kieséses szakasz történetének egyik legfölényesebb idegenbeli győzelmét aratja a Liverpool. 

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×