eur:
395.78
usd:
366.78
bux:
65712.52
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Hihetetlen rendőri készültség az albán-izraeli meccsen

Kétezer rendőr lesz szolgálatban az Albánia-Izrael labdarúgó világbajnoki selejtezőn szombaton.

A találkozónak eredetileg az északi Shkodra adott volna otthont, ám végül az albán fővároshoz, Tiranához közeli helyszínen, az Elbasan Arenában rendezik majd meg.

Az Israel Radio arról számolt be korábban, hogy az albán hatóságok letartóztattak legalább négy embert, akik összeköttetésben állnak az Iszlám Állammal, s az izraeli együttes megtámadását tervezték.

Az albán válogatott a harmadik, az izraeli a negyedik helyen áll a G jelű selejtezőcsoportban. Mindkét csapatnak 6 pontja van. A csoportban még a spanyol és az olasz, illetve a macedón és liechtensteini válogatott szerepel.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×