eur:
393.29
usd:
366.25
bux:
66861.73
2024. április 26. péntek Ervin

Így esett meg a világraszóló szégyen a brazil labdarúgókkal

A brazil labdarúgó válogatott 1-0-s vereséget szenvedett Perutól a csoportkör harmadik fordulójában és ezzel kiesett az Egyesült Államokban zajló Copa Americán. Ecuador fölényesen, 4-0-ra legyőzte Haitit.

A peruiak erősen vitatott góllal szerezték meg a győzelmet a brazilok ellen, a 10 perccel korábban csereként beállt Raúl Ruidiaz ugyanis a 75. percben kézzel juttatta a hálóba a labdát. A játékvezető a brazilok heves tiltakozása ellenére megadta a találatot, amellyel Peru 1985 óta először verte meg szomszédját.

"Időnként jobbak voltak a brazilok, de mi remekül védekeztünk. Ami a gólt illeti, nem láttam a visszajátszást, de ilyen hibák bármelyik meccsen előfordulhatnak" - jelentette ki Ricardo Gareca, a peruiak szövetségi kapitánya.

A brazilok szakvezetője, Dunga, keserűen nyilatkozott:

"Mindenki látta, hogy milyen góllal estünk ki. Nem félek attól, hogy elküldenek, én csak a haláltól félek" - tette hozzá.

A B csoportból így az első helyen Peru, a másodikon Ecuador jutott tovább a negyeddöntőbe, ahol az előbbi csapat Kolumbiával, az utóbbi pedig az Egyesült Államokkal találkozik.

Eredmények, B csoport, 3. forduló:

----------------------------------

Ecuador-Haiti 4-0 (2-0)

Peru-Brazília 1-0 (0-0)

A csoport végeredménye: 1. Peru 7 pont, 2. Ecuador 5, 3. Brazília 4, 4. Haiti 0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×