eur:
397.65
usd:
355.25
bux:
74487.55
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

MLSZ-kampány: Szurkoljatok békésen!

Veletek az ország! Szlogennel a Magyar Labdarúgó Szövetség kampányt indított a Magyarország-Románia mérkőzés előtt. Az MLSZ felkérésére neves közéleti személyek állnak ki a válogatott, a békés szurkolás és a szép futball mellett.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a szeptember 4-i Magyarország-Románia mérkőzés előtt kampányt indított Veletek az ország! Szlogennel, amellyel azt szeretnénk jelezni, hogy ez a találkozó több, mint egy átlagos focimeccs, és a társadalom nagy része egésze érdeklődési körtől, nemtől, foglalkozástól függetlenül a magyar csapat mögött áll.

A kampányban több közéleti személy szólal meg, mindenki az összefogásra, és a békés buzdításra biztatja a szurkolókat, a játékosoktól pedig eredményes és szórakoztató futballt várnak.

Risztov Éva olimpiai bajnok hosszútávúszó arról beszélt az MLSZ felkérésére, tiszteletben kell tartani az ellenfelet és a másik fél szurkolóit. A riói olimpiára készülő versenyző is szurkol majd a nemzeti együttesnek.

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója szerint az eredménytől függetlenül mindkét csapat győzni fog, mert vállalták a megmérettetést, és egy szép játékkal ajándékozzák meg a szurkolókat.

1981-ben győzte le utoljára Magyarország Romániát - a Népstadionban rendezett vb-selejtezőn Fazekas László góljával nyert a magyar csapat 1-0-ra. Nyilasi Tibor most az MLSZ elnökségi tagjaként szeretne részese lenni az újabb sikernek. A Ferencváros ikonja, szerint csak hideg fejjel és magyar szívvel lehet ezt a meccset lejátszani.

A találkozóra már augusztus 4-én elkelt minden jegy. A vendég románok 1100 belépőt kaptak, ennek megfelelően 22 ezer néző lesz a mérkőzésen, amely 20.45-kor kezdődik.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×