eur:
386.96
usd:
355.94
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Labdarúgó NB I - A Videoton hazai pályán kiütötte az MTK-t

A listavezető Videoton hazai pályán 5-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.

OTP Bank Liga, 5. forduló: Videoton FC - MTK Budapest 5-0 (3-0)

Villámrajtot vett a Videoton: első támadásából gólt szerzett, majd a másodikból kapufát lőtt, mindezt öt perc alatt. Később sem lassítottak a hazaiak, a tizenkettedik percben ismét betaláltak, majd az első félóra vége felé már három góllal vezettek.

A második játékrész is hazai góllal kezdődött: Juhász Roland szöglet utáni fejesét a góllövőlistát vezető Nikolics Nemanja továbbította a kapuba. A folytatás némileg kiegyenlítettebb játékot hozott, egy-egy MTK-lehetőség és egy kapufa is befért a Videoton-helyzetek közé. A találkozó végén még Feczesin is megvillant, így a székesfehérváriak kiütéses, ötgólos győzelmet arattak.

A Videoton ilyen arányban is teljesen megérdemelten győzte le az MTK-t és öt forduló után a maximálisan megszerezhető 15 pontot begyűjtve vezeti a bajnoki tabellát.

Címlapról ajánljuk
Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Miközben az amerikaiak továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy fegyvereiket csak Ukrajna megszállt részein vethetik be orosz erők ellen, egy ukrán katona a The Telegraph-nak arról beszélt, hogy az ukrán seregek frusztráltak amiatt, hogy tétlenül kell nézniük Vlagyimir Putyin katonáinak felsorakozását a határövezet orosz oldalán, és így Harkiv el fog esni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×