eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Diego López a Milan kapusa lett

Az olasz élvonalban, az AC Milan játékosaként folytatja pályafutását Diego López, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid kapusa.

Szerződtetésének hírét a milánói alakulat 41. születésnapját szombaton ünneplő vezetőedzője, a volt kiváló csatár, Filippo Inzaghi jelentette be a klub honlapján.

"Tapasztalt kapus, akivel erősebb lesz a csapat" - szögezte le a szakvezető, de részletekkel nem szolgált, hogy - miként arról az itáliai média cikkezett - a hálóőr valóban négy évre írt alá hozzájuk.

Diego López tavaly januárban érkezett a Real Madridhoz a világ- és Európa-bajnok Iker Casillas pótlására, aki súlyosan megsérült, s hosszú időre kidőlt kéztörése miatt. Felépülése után azonban már nem ő, hanem az időközben bevált, és az akkori portugál edző, José Mourinho feltétlen bizalmát élvező López maradt a háló előtt, Casillas pedig alig kapott lehetőséget. Mourinho távozását követően Carlo Ancelotti is inkább Lópezt szerepeltette, s a jelek szerint most szerezte vissza a "főkapus" posztot Casillas, Lópeznek pedig új munkahely után kellett néznie.

Szerződtetésekor az idén novemberben 33 éves Lópezért - spanyol sajtóértesülések szerint - négymillió eurót fizetett a Real a Sevillának, s a játékos 2017. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×