eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Labdarúgó NB I - Diósgyőri siker

Az Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójára készülő Diósgyőr 2-1-es győzelmet aratott a vendég Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/2015-ös idényének első fordulójában vasárnap.

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét oldalon akadtak helyzetek. A félidő derekától inkább a Diósgyőr irányított, de nem sikerült bevennie Hajdúch kapuját, s a szünetben gól nélküli döntetlen volt az állás.

A második félidő hazai rohamokkal kezdődött, s ezek néhány perc alatt góllá is értek. Többnyire a folytatásban is a házigazdák veszélyeztettek, a vendégek csak elvétve jutottak el a diósgyőri kapuig. A hajrá elején aztán megduplázta előnyét a hazai csapat, s ezzel el is dőlt a három pont sorsa, igaz, Lencse még az utolsó pillanatban szépített.

A Diósgyőr - amely az orosz Krasznodarral találkozik majd az EL-selejtező harmadik körében - megérdemelten győzött.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×