eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Férfi kézilabda vb-selejtező - Kérdéses Gulyás szereplése

Ujjsérülés miatt kérdéses Gulyás Péter szereplése a szlovénok elleni vasárnapi világbajnoki selejtezőn, de rajta kívül másik három játékos is sérüléssel bajlódik a férfi kézilabda-válogatottban. Szalafai Gábor utólag bekerült a keretbe.

A két gárda vasárnapi, veszprémi találkozója 25-22-es hazai sikert hozott. A csapat két nap pihenőt kapott, és szerdán folytatja a munkát.

A szakvezetés keddi tájékoztatása szerint Gulyás Péter állapota a legsúlyosabb, neki a bal keze egyik ujjában lepattant egy csontdarab, és sérülése kérdésessé teszi vasárnapi, velenjei szereplését.

Zubai Szabolcs lábizomsérüléssel bajlódik, míg Ilyés Ferenc a kezére kapott ütést. Harsányi Gergely térde a mérkőzés elején kiugrott, fájdalmai ellenére tudta folytatni a játékot.

Valamennyi kézilabdázó megkezdi a felkészülést szerdán Veszprémben a visszavágóra, ám Mocsai Lajos szövetségi kapitány meghívta a keretbe Szalafai Gábort, a B.Braun Gyöngyös jobbszélsőjét is.

A magyar férfiválogatott kerete:
kapusok: Mikler Roland (Pick Szeged), Székely Márton (Balatonfüred), Tatai Péter (Pick Szeged)
jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB-MVM Veszprém), Harsányi Gergely (Grundfos Tatabánya), Szalafai Gábor (B.Braun Gyöngyös)
jobbátlövők: Ancsin Gábor (Pick Szeged), Balogh Zsolt (Pick Szeged), Nagy László (MKB-MVM Veszprém)
irányítók: Császár Gábor (PSG Handball), Lékai Máté (Celje)
beállók: Bánhidi Bence (Balatonfüred), Schuch Timuzsin (MKB-MVM Veszprém), Szöllősi Szabolcs (Csurgó), Zubai Szabolcs (Pick Szeged)
balátlövők: Bodó Richárd (Grundfos Tatabánya), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Putics Barna (VfL Gummersbach), Zdolik Bence (Balatonfüred)
balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB-MVM Veszprém), Vadkerti Attila (Pick Szeged), Varsandán Milán (B.Braun Gyöngyös)

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×