eur:
389.1
usd:
361.99
bux:
67994.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Jennifer Lopez mégsem lép fel a labdarúgó vb megnyitóján

Meglepetésre lemondta a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitóján való részvételét Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte nélküle adja elő a torna hivatalos dalát.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) részleteket nem, csak annyit közölt vasárnap, hogy az amerikai színésznő, énekesnő "produkciós okokból" nem lép fel. Jennifer Lopez sajtósai szintén nem adtak magyarázatot arra, hogy a híresség miért marad távol az eseménytől, s csak annyit mondtak, hogy "Jennifer Lopez sajnálatos módon nem lesz jelen a labdarúgó világbajnokság megnyitó ünnepségén".

A FIFA tájékoztatása szerint a Brazília-Horvátország mérkőzés előtt a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja majd elő a We Are One című dalt Sao Paulóban az Olodum nevű együttes kíséretében.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett. Azt a számot a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×