eur:
388.48
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Az Atlético Madrid Barcelonában lett bajnok! - videó

Az Atlético Madrid nyerte a spanyol labdarúgó-bajnokságot: Diego Simeone együttese szombaton a Primera División zárófordulójában 1-1-es döntetlen ért el a címvédő Barcelona otthonában rendezett, mindent eldöntő összecsapáson.

Az Atlético Madrid 1996 után nyert újra bajnoki címet, a klub történetében a tizediket.

Érdekesség, hogy a Barcelona és az Atlético ebben a szezonban hatodik alkalommal találkozott egymással, a Spanyol Szuperkupában, mindkét bajnokin, valamint a BL-negyeddöntő első felvonásán is döntetlen született, míg a legrangosabb európai kupasorozatban a visszavágó madridi győzelemmel zárult.

Az új bajnokot a Barcelona szurkolói is megtapsolták!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Egyetlen találkozó elég volt, hogy meginduljanak az amerikai fegyverek Ukrajnába? – Váratlan fordulat állhat a háttérben

Több hónapig tartó késlekedés után Mike Johnson amerikai házelnök végül benyújtotta az ukrajnai katonai támogatásról szóló törvényjavaslatot, amit a Képviselőház el is fogadott. A hosszas huzavona mögött az állhatott, hogy Donald Trump és a hozzá hű republikánusok meg akarták állítani az Ukrajnának nyújtott amerikai segélyeket. De vajon miért és hogyan történt meg a fordulat az ügyben? Talán a Trump Towerbe látogató Andrzej Duda lengyel államfő győzte meg a volt amerikai elnököt Ukrajna támogatásának szükségességéről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×