eur:
389.18
usd:
363.32
bux:
68110.72
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szávay Ági: "élvezem, hogy itthon vagyok"

Saját teniszakadémiát indít Szávay Ágnes. Az egy éve visszavonult játékos az InfoRádiónak elmondta, hogy nyári táborokat is szervez, és szakkomentátorként dolgozik az egyik sportcsatornánál.

"Szervezem a saját teniszakadémiámat, most már remélem, hamarosan meg is fog nyitni" - mondta Szávay Ágnes.

Hozzátette: "gyerekekkel már most is foglalkozom, oktatom őket, már tavaly is szerveztem nyári táborokat, idén is mindenképpen fogok." "Határon túli magyar gyerekeknek szerveztem tavaly táborokat, az Erzsébet tenisztábornak vagyok a vezetője, a speciális olimpikonokkal is teniszezem és képviselem őket" - fogalmazott a tenisz-világranglista korábbi 13. helyezettje. Mint mondta: nagyon szeretem és élvezem is, hogy sok száz gyerek között vagyok.

"Rengeteg foglalkozom azzal, hogy újra egészséges legyek" - fogalmazott a volt teniszező.

Mint mondta: "nemrég angolból nyelvvizsgáztam, jelentkeztem a TF-re, szeptembertől elkezdem, kommentárkodom, tehát nem unatkozom, élvezem, hogy itthon vagyok."

Szávay Ágnes kitért a női teniszezőkre is: "Serena Williams magasan a világ legjobb játékosa, ha nem minden idők legjobb női teniszezője, szenzációs, amit ő képvisel, a mezőny előtt jár sokkal." Hozzátette: "a ranglista többi része folyamatosan változik, Sarapova van még régóta rajta, sok fiatal játékos nyújt jó teljesítményt, de nem olyan stabilan, mint ők ketten."

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×