eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Ez lehet a dortmundi sztárcsatár jövője

Jürgen Klopp, a Bajnokok Ligája-döntős Borussia Dortmund vezetőedzője szerint Robert Lewandowski, az együttes lengyel válogatott futballistája a következő szezonban is a sárga-feketéket fogja erősíteni.

"Semmilyen hivatalos ajánlatot nem kaptunk a Bayern Münchentől, ezzel szeretném is lezárni a dolgot" - nyilatkozta a tréner arra reagálva, hogy az éppen a müncheniekkel szemben szombaton elbukott BL-döntőt követően olyan hírek jelentek meg a sajtóban, miszerint a csatár a Bayernben folytatja pályafutását.

"Kicsit komikusnak érzem, hogy Jupp Heynckes, a Bayern vezetőedzője, valamint az ügynökök is azt állítják, eligazol, miközben nem is jelentkeztek érte" - tette hozzá Klopp, aki csapatával a Bundesligában is a második lett a bajor együttes mögött.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×