eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Monacói Nagydíj - Rosberg győzött

A német Nico Rosberg rajt-cél győzelmet aratva megnyerte a több balesettel "lassított", s 20 percre félbeszakított vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat.

A Mercedes pilótája mögött a vb-címvédő, s a pontversenyben is élen álló honfitársa, Sebastian Vettel (Red Bull) lett a második, az ausztrál Mark Webber (Red Bull) pedig a harmadik.

A futamon több nagy baleset is történt, a legkomolyabb után, a 46. körben le is kellett állítani a viadalt, miután Max Chilton és Pastor Maldonado karambolját követően utóbbi autója úgy csapódott bele a gumifalba, hogy a biztonsági elem a pályára borult.

A pontversenyben Vettel növelte előnyét két legnagyobb riválisával szemben, miután a második helyen álló Kimi Räikkönen (Lotus) a tizedik, a harmadik Fernando Alonso (Ferrari) pedig a hetedik lett.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×