eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kikapott a Chelsea és a Man United, élen a Man City

Kikapott a Chelsea és a Manchester United, nyert ellenben a bajnok Manchester City, így Roberto Mancini az utóbbi időben sokat kritizált csapata vezeti az angol bajnoki tabellát.

A londoni Kékek Gera Zoltán csapatától, a West Bromwich Albiontól kaptak ki 2-1-re. Hazard még kiegyenlített, de a második gólra már nem volt válasza a BL-győztesnek. A Chelsea a legutóbbi négy bajnoki mérkőzéséből egyet sem nyert meg, mindössze két pontot gyűjtött.

A Manchester City 5-0-ra kiütötte az Aston Villát, David Silva vezető gólja után mindkét argentin, Sergio Agüero és Carlos Tévez is két-két gólt szerzett, mindkettő az egyiket tizenegyesből. A City a legutóbbi öt fordulóban 13 pontot szedett össze.

Az ezúttal Wayne Rooney nélkül felálló Manchester United kikapott a hazai bajnokin sorozatban harmadszor 1-0-ra nyerő, az Arsenal és a Stoke City után az eddigi listavezetőt is legyőző Norwich Citytől.

Arsenal-Tottenham Hotspur 5-2
Liverpool-Wigan 3-0
Manchester City-Aston Villa 5-0
Newcastle-Swansea 1-2
QPR-Southampton 1-3
Reading-Everton 2-1
West Bromwich-Chelsea 2-1
Norwich-Manchester United 1-0
1. Manchester City 28, 2. Manchester United 27, 4. Chelsea 24, 4. West Brom 23

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×