eur:
389.68
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

SZÉP-kártya nélkül nem veszik a jegyeket a Hungaroringre

Összességében több jegyet vettek eddig az idei Formula-1-es Magyar Nagydíjra, azonban a hazai jegyértékesítés jelentősen visszaesett - mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: a magyarországi eladásokra komoly hatással van, hogy SZÉP-kártyával nem lehet fizetni, a következő hetekben azonban ez is változhat.

A jegyértékesítés összességében jobban áll, mint tavaly ilyenkor. A magyarországi jegyvásárlás bár közel ötven százalékkal esett vissza, a külföldi viszont harminc százalékkal nőtt - mondta az InfoRádiónak Gyulai Zsolt.

A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: tavaly 60 millió forint értékben adtak el jegyet üdülési csekkre, ám idén a SZÉP-kártyára nem lehet belépőt vásárolni, de ezzel kapcsolatban már folynak a tárgyalások.

Tudomásul kell venni azt is, hogy labdarúgó Európa-bajnokság, illetve olimpia éve van, és a fő vásárlók, vagyis a cégek, nem biztos, hogy a Formula-1-re költik a pénzüket - magyarázta, Gyulai Zsolt, aki ennek ellenére bizakodó a tekintetben, hogy sok szurkoló érkezik Mogyoródra, mivel a világbajnokság rendkívül izgalmas.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×