eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A Montpellier nyerte a francia bajnokságot

Története során először nyerte meg a francia labdarúgó-bajnokságot a Montpellier. A vetélytárs PSG költségvetésénél lényegesen szerényebb keretből dolgozó alakulat az utolsó fordulóban 2-1-re nyert a nigériai Utaka duplájával az AJ Auxerre pályáján.

Montpellier annak ellenére is bajnok lett (amihez egyébként a döntetlen is elég lett volna), hogy a PSG megnyerte a maga mérkőzését a Lorient pályáján, az Auxerre hamar vezetést szerzett a Montpellier ellen, s hogy később az Auxerre szurkolóinak botrányos viselkedése miatt meg kellett szakítani a mérkőzést. A Montpellier minden kibírt, s bajnok lett.

Franciaországból az első és a második (Montpellier, PSG) szerepelhet automatikusan a Bajnokok Ligája főtábláján, a Lille selejtezőt játszik. Az Olympique Lyon az Európa Ligában indulhat.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×