eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gyulay: Kevés lehet a jó viszony

A jó viszony fenntartása kevés lehet, ha Magyarország 2017-től is Formula-1-es futamot akar rendezni - mondta a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.

Anyagilag is sikeres évet zárt a a Hungaroring Sport Zrt. 2011-ben - mondta elnök-vezérigazgató. Gyulay Zsolt az InfoRádióban kiemelte: pozitív eredménnyel zárták az évet, ami annak is köszönhető volt, hogy az állam máshogy állt a céghez, tőkeemelést hajtottak végre, stabilizálták az anyagi helyzetet.

Az elnök-vezérigazgató szerint nem a nyereség mértéke a lényeg, hanem az, hogy nem kell a cégre ráfordítani. A viadal jogdíjának négyszerese visszajön a gazdaság egyéb területein - emelte ki.

A Magyar Nagydíj helye 2016-ig biztosított a versenynaptárban, de Gyulay Zsolt szerint komoly változások lehetnek a Formula-1 világában, ha a szingapúri tőzsdére kerül a cég. A jó emberi kapcsolatokon is múlik az, hogy kedvező szerződésünk van, de ha tőzsdére megy a társaság, akkor ez megváltozhat - tette hozzá.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×