INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

A Vasas nem kapott licencet

InfoRádió / MTI
A labdarúgó NB I-ből kiesett Vasas nem kapott licencet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó bizottságának szerdai ülésén.

Május elején a Budapest Honvéd, a Videoton FC, a Győri ETO FC, az MVM Paks és az MTK Budapest csapata NB I-es indulásra is jogosító UEFA-licencet, míg az FGSZ Siófok és a Kaposvári Rákóczi élvonalbeli engedélyt kapott, a többi klubot pedig hiánypótlásra szólította fel a testület, s ezúttal a Vasason kívül minden egyesület megkapta licencet.

Az MLSZ honlapja szerint a Diósgyőr, a DVSC-TEVA, a Ferencváros, a Kecskeméti TE, a PMFC-Matias, a Haladás Sopron Bank és az Újpest UEFA-, míg a Lombard Pápa Termál FC, a kiesett Zalaegerszeg és az NB II Keleti csoportjában feljutásért küzdő Szolnoki MÁV, Eger és Békéscsaba NB I-es licencet kapott. Rajtuk kívül még az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót is élvonalbeli indulási jogot kapott.

Az NB II-es lincencek esetében 11 kérelmet utasított el a testület. Az érintett kluboknak jövő hét keddig van lehetőségük a fellebbezésre.

A címlapról ajánljuk