eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A Vasas nem kapott licencet

A labdarúgó NB I-ből kiesett Vasas nem kapott licencet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó bizottságának szerdai ülésén.

Május elején a Budapest Honvéd, a Videoton FC, a Győri ETO FC, az MVM Paks és az MTK Budapest csapata NB I-es indulásra is jogosító UEFA-licencet, míg az FGSZ Siófok és a Kaposvári Rákóczi élvonalbeli engedélyt kapott, a többi klubot pedig hiánypótlásra szólította fel a testület, s ezúttal a Vasason kívül minden egyesület megkapta licencet.

Az MLSZ honlapja szerint a Diósgyőr, a DVSC-TEVA, a Ferencváros, a Kecskeméti TE, a PMFC-Matias, a Haladás Sopron Bank és az Újpest UEFA-, míg a Lombard Pápa Termál FC, a kiesett Zalaegerszeg és az NB II Keleti csoportjában feljutásért küzdő Szolnoki MÁV, Eger és Békéscsaba NB I-es licencet kapott. Rajtuk kívül még az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót is élvonalbeli indulási jogot kapott.

Az NB II-es lincencek esetében 11 kérelmet utasított el a testület. Az érintett kluboknak jövő hét keddig van lehetőségük a fellebbezésre.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×