eur:
393.91
usd:
364.82
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Rooneyé a Premier League történetének legszebb gólja - videókkal

Wayne Rooney tavaly februárban, a Manchester City ellen szerzett találatát választották a Premier League 20 éves történetének legszebb góljává.

A liga hivatalos honlapjának beszámolója szerint a voksoláson a drukkerek 26 százaléka gondolta úgy, hogy a Manchester United támadójának parádés ollózása volt a legszebb a PL-történetében.


A válogatott csatáré mögött Dennis Bergkamp, az Arsenal korábbi holland kiválóságának 2002-es, Newcastle United elleni "megkerülős" találata végzett a második helyen, 19 százalékot kapott, míg a harmadik a szintén ex-Arsenalos francia Thierry Henry lett egy Manchester Unitednek még 2002-ben lőtt bombagóllal.





"A Premier League mérkőzéseit figyelve nőttem fel, így fantasztikus érzés, hogy az enyémet választották a legszebb gólnak" - nyilatkozta Rooney.

A liga, fennállásának huszadik évfordulója alkalmából több kategóriában is szavazást hirdetett. A legszebb gól után hamarosan nyilvánosságra hozzák a legszebb védés, a legjobb edző, a legnagyobb meccs, a legjobb gólöröm, illetve az álomcsapat kategóriák győzteseit is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×