eur:
389.45
usd:
364.63
bux:
68057.59
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nyolcvan méterről kapott gólt a magyar válogatott kapus a Premier League-ben

A kieső helyen álló Bolton Wanderers meglepő győzelmet aratott a Goodison Parkban, az Everton ellen. A kezdő csapatba visszakerült magyar válogatott kerettag kapusnak, Bogdán Ádámnak azonban aligha felhőtlen az öröme: Tim Howard, az ellenfél kapusa a saját tizenhatosán belülről lőtt gólt neki!

A találkozó 62. percében egy, a büntetőterületén belülre guruló labdát az amerikai Tim Howard óriási felszabadító rúgással küldött vissza a mezőnybe. A szél alákapott a labdának, ami egyet pattant még a Bolton tizenhatosa fölött, majd a kint álló Bogdán fölött a kapuba hullott. Az angol kommentárok inkább balszerencsésnek, mint vétkesnek ítélték a magyar válogatott kapust (egyébként Howard is félig honfitársunk, édesanyja magyar), akit a szél csúnyán becsapott.

Két perccel később David Ngog kiegyenlített, majd a hajrában a Chelsea-vel tárgyaló, s a fizetése ügyében még vitatkozó angol válogatott védő, Gary Cahill megszerezte a győztes találatot is. A győzelemmel a Bolton elmozdult az utolsó helyről, de még mindig csak a tizennyolcadik helyen áll.

Az este másik mérkőzésén a Manchester United újabb vereséget szenvedett, ezúttal a Newcastle United csapatától. A Szarkák megérdemelten nyertek, góljaikat Ba (33. perc) és Yohan Cabaye (47. perc), valamint az öngólt vétő Jones (89. perc) szerezték. A Newcastle 2001 szeptembere óta először nyert bajnoki mérkőzésen Sir Alex Ferguson legénysége ellen. A csapat egy nap híján két hónap után tudott ismét hazai bajnoki mérkőzést nyerni.

A Manchester United legutóbb 2010 márciusában veszítette el egymást követő két mérkőzését, akkor a Bayern Münchentől, majd a Chelsea-től kapott ki.

Premier League, 20. forduló
Everton-Bolton 1-2
Newcastle-Manchester United 3-0
Az élcsoport: 1. Manchester City 48, 2. Manchester United 45, 3. Tottenham 42 (19), 4. Chelsea 37

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×