eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Kikapott a Barcelona Madridban, s már hat pont a hátránya a Reallal szemben - videóval

A Barcelona - az őszi idényben először - vereséget szenvedett a spanyol bajnokságban, így hátránya hat pont a Real Madriddal szemben, két héttel az El Clásico előtt. A Madrid legutóbb a 2007-2008-as idény zárásakor állt ilyen nagy előnnyel a katalánok előtt.

A Coliseumban a Getafe Valera a 67. percben szerzett góljával győzött. A Barca nem a legerősebb összeállításában játszott, Iniesta, Puyol, Abidal, s ha idesoroljuk, Mascherano hiányzott az alapcsapatból. Viszont a támadósort Messi, Villa és Alexis Sánchez alkotta, később beszállt Pedro is.

A katalánok számon kértek a játékvezetőn egy meg nem adott gólt, Lionel Messi találata előtt az asszisztens tévesen jelzett lest. Pep Guardiola szerint csapata nem játszott rosszul, de nehéz háromnaponta csúcsformában lenni. A bajnokságból még sok hátravan, semmi sem dőlt el - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×