eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Beckham nem jön Európába, és jövőre is a Galaxynál játszik

David Beckham kitölti szerződését, és 2011-ben is a Los Angeles Galaxy labdarúgója marad, jövő tavasszal pedig az elmúlt évekkel ellentétben nem játszik kölcsönben egyetlen európai csapatnál sem.

A 115-szörös angol válogatott középpályás egy hétfői interjúban jelezte, hogy a szezon végén kivásárolhatná magát az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) idei alapszakaszát megnyerő kaliforniai együttesből, ám nem él ezzel az opcióval.

"Biztosan itt maradok a szerződésem végéig - mondta a 35 éves sztár. - Ide járnak a gyermekeim iskolába, nagyon boldogok vagyunk Los Angelesben."

Az elmúlt két évben Beckham januárban Olaszországba tette át a székhelyét, s az AC Milanban szerepelt kölcsönjátékosként, ám tavaszi súlyos sérülése után ő és a Galaxy vezetői is úgy látják, már nem fér bele az európai "kitérő":

"Boldogan játszanék még Európában, ám azzal a sérüléssel, ami nekem volt, bölcsebb, ha inkább pihenek az MLS holtidényében."

A Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa azt még nem tudja, 2011 után befejezi-e a játékot, vagy esetleg folytatja karrierjét.

"Talán közhely, de azt kell mondjam, imádok játszani, ezért ameddig bírom, futballozni akarok" - jelentette ki Beckham, aki 2007 januárjában írt alá a Galaxyhez öt évre 32,5 millió dollárért.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×