eur:
388.53
usd:
360.65
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kemény Dénes: Londonban is lehet esélyünk az aranyra

A magyar férfi vízilabda-válogatottnak a londoni olimpián is lehet esélye az aranyérem megszerzésére, de ehhez még jelentősen kell erősödnie - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kemény Dénes. A szövetségi kapitány szerint két-három rutinos játékos visszatérésére van esély.

Az eltervezetthez képest jól állunk az olimpiai ciklus felénél - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Kemény Dénes közölte: azt gondolta előzetesen, hogy a 2010-es lesz a legnehezebb év, és nem hitte, hogy az Eb-n a csoportmeccseket veretlenül teljesítve jut be az elődöntőbe az együttes.

A csapat most a tervekhez képest jó helyzetben van, de ahhoz, hogy legyen esély megnyerni a londoni olimpiát, négy-hat gólnyival erősödni kell a játékban - emelte ki a szakvezető, hozzátéve, hogy látja az ehhez vezető utat is.

Kemény Dénes beszélt arról is, hogy a rutinos játékosok közül kettő vagy három visszatérésére van esély. A korábbi hírek szerint Kásás Tamás és Kiss Gergő is csatlakozik majd a csapathoz jövőre.

A szakvezető hangsúlyozta: nem lenne helyes elfelejteni, hogy a 2012-es olimpia után is lesz élet. Erős keretet kell összeállítani a jövő évi vb-re, majd az olimpiára is, és a behívott játékosok megharcolnak a posztokért - tette hozzá.

Kemény Dénes a műsorban beszélt a zágrábi Európa-bajnokságról is. Mint mondta, több dologban is hibázott a magyar válogatott az olaszok elleni vesztes elődöntőben, a legfőbb probléma a túlzott önbizalom volt. Õ maga ott követett el hibát, hogy a játékosok érezhették rajta, hogy biztos a sikerben - tette hozzá.

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával, Kemény Dénessel készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják szombaton délután két órától és vasárnap délután öt órától az InfoRádió Aréna című műsorában.

Hanganyag: Dénes Tamás

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×