eur:
395.31
usd:
372.04
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Mivel demoralizálta ellenfeleit Gyurta Dániel?

Gyurta Dániel szerint a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon a fantasztikusan szurkoló magyar közönség demoralizálta az ellenfeleket. A Jövő SC versenyzője a 200 mellen elért sikerével járult hozzá a magyar éremgyűjteményhez.

Nincs hiányérzetem, minden, amit elterveztem, úgy sikerült, ahogy szerettem volna - mondta az InfoRádiónak Gyurta Dániel a vasárnap befejeződött margitszigeti úszó Európa-bajnokság után. A 200 mellen aranyérmes, 100-on pedig negyedik versenyző hozzátette: jó érzés, hogy már a rövidebb távon is Európa legjobbjai között van.

Leginkább 100 mellen fejlődhetek tovább, ezen a távon nagyon sok tartalékom van. Londonra már egy nagyon jó kétszámos úszó leszek - mondta Gyurta, aki azonban hangsúlyozta: elsősorban 200-ra készül, mert az a fő száma.

Már akkor nyertem fél másodpercet, amikor a bemutatásnál a közönség üdvrivalgásban tört ki, és felrobbant az uszoda. Ezzel még az ellenfeleket is demoralizálni tudtam - emelte ki a versenyző, aki bevallása szerint soha nem fogja elfelejteni a közönség buzdítását.

Gyurta Dániel úgy véli, 2011 nem lesz húzós, de már most el kell kezdeni készülni arra, hogy Londonra ne fáradjon el. Úgy kell felépíteni ezt a két évet, hogy a csúcs London legyen - tette hozzá.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×