eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Kecskemét mindig szépen hal meg

A vendég Videoton FC magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott az MTK ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A vendég Szolnok 3-1-re legyőzte a Paksot. További eredmények: Kaposvár-Haladás 1-0, Debrecen-Kecskemét 6-2, Siófok-Újpest 1-1.

A Hungária körúton a gyorsan megszerzett vezetés birtokában a Videoton nagyobb hangsúlyt fektetett a védekezésre, így az első félidőben jobbára a mezőnyben folyt a játék. Az MTK ritkán jutott

Fordulás után Alves ismét betalált, a mérkőzést pedig véglegesen a csereként beállt Vasziljevics döntötte el szűk negyedóra múlva. A hazaiak mindvégig gyenge támadójátékot produkáltak,a védelmük gyakran hagyott helyet a gyors fehérvári csatároknak, így megérdemelten nyert a Videoton.

A nagy rivális Debrecen 6-2-re verte a KTE-t. Három debreceni helyzet és néhány kecskeméti próbálkozás után, bő negyedóra elteltével Kiss Z. juttatta vezetéshez a hazai gárdát a nagy hőségben megrendezett találkozón. A találat után sem vett vissza a Loki és ennek meg is lett az eredménye, mert Kabát bombája utat talált a kapuba. A nézők nem unatkoztak a látványos játékot hozó első félidőben.

A szünet után egy-egy gyors góllal szórakoztatta a két csapat a nézőket. Előbb Czvitkovics, majd a csereként beállt Foxi volt eredményes. A játékrész közepén Farkas játékvezető a lelátóra száműzte a kecskemétiek sportszerűtlenül reklamáló mesterét, Urbányi Istvánt.

Ez nem bénította meg csapatát, mert a rendkívül agilis Foxi pár perc múltán ismét betalált a debreceni kapuba. A debreceni B-közép a 2. félidőben többször is hangot adott egy új stadion iránti vágyának, amit már évek óta ígérgetnek nekik. Az utolsó tíz percre beszorulni látszott a Debrecen, de három szép támadás végén eredményesek voltak a hazai játékosok és így kiütötték a kecskemétieket a rendkívül látványos összecsapáson.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×