eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kiss László: Nem lehet könnyű Hosszú Katinkának

Elégedetten értékelte az InfoRádiónak a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya az ezüstös Hosszú Katinka, valamint a két bronzérmes, Jakabos Zsuzsanna és Kis Gergő hétfői, Európa-bajnoki szereplését. Kiss László szerint eddig sem érte csalódás, de még okozhat kellemes meglepetést a magyar csapat.

Három érmet szereztek a magyar úszók a budapesti Európa-bajnokságon hétfőn. Hosszú Katinka a második, Jakabos Zsuzsanna a harmadik helyen végzett a 400 méteres vegyesúszásban. Kis Gergő 400 méter gyorson lett bronzérmes.

Összességében nagyon kellemes meglepetést okoz az úszócsapat - mondta az InfoRádiónak Kiss László. A magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya azonban hozzátette: ha Hosszú Katinkának bejön a 400 vegyes és aranyérmet szerez, akkor még pozitívabb hétfőt zárt volna a magyar csapat, de "így sem volt csalódás".

Nem lehet könnyű egy olyan versenyzőnek ezüstérmesnek lenni, aki tavaly öt másodperccel jobbat úszott, és világbajnok tudott lenni. Titokban valahol ő is arra számított, hogy megnyeri a 400 vegyest - értékelte a kapitány az úszónő eredményét, majd kiemelte Jakabos Zsuzsa bronzérmét, és Kiss Gergőt, aki fantasztikus utolsó 100 méterrel biztosította be magának a harmadik helyet.

Kiss László hozzátette: 30 éve nem jutott fináléba férfi gyorsváltónk, a mostani Európa-bajnokságon viszont hatodikak lettek, a lányok pedig 17 századdal maradtak le a bronzról.

A szövetségi kapitány szerint Gyurta Dániel, aki a harmadik legjobb idővel került be a 100 méteres mellúszás döntőjébe, elcsípheti a dobogót.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×