eur:
389.66
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Videó Overdose-ról: megszorongatták Dózit Pozsonyban

Overdose nagyon izgalmas versenyt futott vasárnap Pozsonyban. Az 1000 méteres táv felénél még több lóhosszal vezetett, ám a befutó igen szoros volt: Boschka a végén veszélyesen megközelítette Dózit. Nézze meg a legfrissebb videót Overdose 13. győzelméről!

Dózi rajongói ahhoz vannak hozzászokva, hogy a "magyar csodaló" többnyire 8-10 hosszal, esetenként ennél is nagyobb előnnyel nyeri a futamokat. Ehhez képest a hosszú betegség és 15 hónapos kihagyás után versenyre nevezett Overdose viszonylag szoros futamban nyert Pozsonyban.


Overdose több hosszal is vezetett a verseny során, a célban ebből az előnyből fél hosszt sikerült megőrizni, ami bőven elég volt a sikerhez. A PannoniaOverdose.hu szerint a zsoké "nem kért tőle többet, mint ami a győzelemhez feltétlenül szükséges volt."

Így is fantasztikus, hogy a súlyos betegség után a ló versenyezni, mi több, ismét győzni tudott. Egyes vélemények szerint Dózi most vált igazán "csodalóvá", bár a korábbi teljesítménye is lenyűgöző.

A most 5 éves Overdose a korábbi években hihetetlen versenyeket futott. Első futamát (2007. június 22., Budapest: Nyeretlen Kétévesek Versenye) 18 (!) hosszal nyerte. A Lanson Kupáért rendezett versenyen (Baden-Baden, 2008. május) 9 hosszal iskolázta le a mezőnyt.


Legutóbbi külföldi futása (2008. november, Róma) alkalmából 10 hosszt vert a riválisokra.


Pozsony előtti utolsó versenyét 8 hosszal nyerte 2009. áprilisában a Kincsem Parkban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×