eur:
397.07
usd:
356.56
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Prukner László a Ferencváros új vezetőedzője

Prukner László lett a Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetőedzője. A Kaposvártól érkező tréner hároméves szerződést ír alá a zöld-fehér klubbal.

"Sikeresen egyeztettünk Prukner Lászlóval, szóban megállapodtunk egymással, pénteken be is mutatjuk őt hivatalosan" - mondta az FTC zRt. vezérigazgatója, Berki Krisztián a klub hivatalos honlapjának.

"Érzelmi alapon kellett meghoznom a döntést, ugyanis huszonhét éve vagyok Kaposváron, itt futballoztam, itt edzősödtem - nyilatkozta Prukner. - Remélem, meg tudok felelni az elvárásoknak, ha ez így lesz, akkor az Kaposvár dicsőségére is válik. Ami lettem, és aki lettem, azt a Rákóczinak köszönhetem. Úgy gondolom, most jött el az idő, hogy váltsak. Ugyanakkor remélem, egyszer még fogok Kaposváron dolgozni" - tette hozzá a szakember, aki az NB I-es edzők közül a legrégebben dolgozott ugyanannál a csapatnál.

Prukner László 2003 óta dolgozott a Kaposvár edzőjeként, és eddig 179 NB I-es meccsen ült a kispadon.

A Ferencvárosnak azért kell új trénert kinevezni, mert Craig Short nem rendelkezik a megfelelő képesítéssel, így nem dolgozhat az élvonalban.

A zöld-fehérek szerdán jelentették be azt is, hogy 3 éves szerződést kötöttek Rodenbücher Istvánnal, az MTK válogatott védőjével.

A kaposvári klub honlapjának beszámolója szerint Horváth Miklóst, a Kaposvár elnökét váratlanul érte a hír, és úgy véli, nagyon nehéz lesz pótolni a távozó szakembert. Illés János ügyvezető elnököt szintén meglepte Prukner távozása, és a korábban felröppent hírek ellenére eddig nem kezdett új edzőt keresni.

Zahorecz Krisztián csapatkapitány elmondta: meghatározó volt számára az a hat év, amit együtt töltöttek Prukner Lászlóval. Döntésével egyetért, szerinte ilyen ajánlatot nem lehetett kihagyni, és sok sikert kívánt volt mesterének a Fradiban is.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×