eur:
389.33
usd:
362.75
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Schumacher visszatérése motiválja a Ferrarit is

Január 28-án leplezik le a Formula-1-es Ferrari csapat 2010-es versenyautóját az istálló olaszországi főhadiszállásán, Maranellóban.

"Szeretnénk annyira versenyképesek lenni, amennyire csak lehetséges" - mondta Stefano Domenicali csapatfőnök. Hozzátette: "két nagyszerű pilótával vágunk neki az idénynek, s nekik a legjobb autóra van szükségük." A Renault-tól érkezett kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso mellett a brazil Felipe Massa kormányozza majd 2010-ben a gépeket.

A Ferrari 281 jelzésű új modellt február 1-jén a valenciai Ricardo Tormo pályán teszteli Massa, majd 2-án és 3-án Alonso ül a volán mögé. Az olasz istálló vezérkara a jövő héten Maranellóban tanácskozik, megbeszélendő a gyakorlás részleteit.

Az olaszországi Madonna di Campiglióban megrendezett hagyományos évadnyitó sírendezvényen ezúttal nem vett részt a Ferrarinál eddig tanácsadó Michael Schumacher, aki időközben már a Mercedesszel tesztel, miután december 23-án bejelentették, hogy a hétszeres világbajnok német a stuttgarti márka színeiben tér vissza az F1-be.

A csapatfőnök kiemelte: a német sztár visszatérése a sportágba csak jobb teljesítményre ösztönzi a Ferrarit. "Michael jelenléte egy belső motivációt ad a csapatnak, neki is be szeretnénk bizonyítani, hogy a miénk a legerősebb istálló."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×