eur:
385.92
usd:
354.58
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Mennyire nőtt meg az U20-as válogatottak értéke a piacon?

A junior labdarúgó-válogatott magyar bajnokságban szereplő játékosai iránt lehet a legnagyobb az érdeklődés, mert ők még olcsón megszerezhetők - mondta az InfoRádiónak Pataky Tibor, a több válogatott játékos menedzsereként dolgozó Careers Management Group igazgatója. Hozzátette: az NB I-ben szereplő utánpótlás-válogatottak 200 ezer és 1 millió euró közötti összeget érhetnek.

Az egyiptomi világbajnokságon árazták be magukat a bronzérmes magyar junior válogatott itthon, az NB I-ben szereplő tagjai - mondta az InfoRádiónak Careers Management Group igazgatója. Pataky Tibor kiemelte, a siker hatására a magyar futballisták komoly presztízzsel indulnak el a piacon.

A már külföldön szereplők játékosok ázsióját is növeli a világbajnoki bronzérem, de esetükben nagy érdeklődésre nem lehet számítani, mivel topklubokhoz vannak leszerződve - tette hozzá.

A menedzseriroda igazgatója hangsúlyozta: az NB I-ben szereplő fiatal futballisták értéke 200 ezer és 1 millió euró között mozog a világbajnokság után.

Pataky Tibor megemlítette, hogy Gosztonyi András iránt komoly érdeklődés tapasztalható, holland, spanyol és angol klubok is felfigyeltek a szélsőre.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×