INFORÁDIÓ 

2018. április 24. kedd
György

Vesztegetéssel szerezte meg a fiatal tehetséget a Manchester United?

Infostart / InfoRádió
Megvesztegette a 16 éves francia labdarúgó, Paul Pogba szüleit a Manchester United, hogy a játékos hozzájuk igazoljon - ezt állítja a Le Havre, a francia klub, ahonnan a tehetséges futballistát megszerezték.

Paul Pogba szüleinek fejenként 100-100 ezer eurót és egy házat ajánlott a Manchester United, hogy a tehetséges francia labdarúgó a brit csapathoz szerződjön - állítja a Le Havre elnöke.

Jean-Pierre Louvel szerint klubja és a labdarúgó között érvényes megállapodás köttetett, így az angol egyesület nem csaphatott volna le a futballistára.

A francia klub elnöke azt is elmondta, hogy a manchesteriek havi 15 ezer fontos fizetést ajánlottak Paul Pogbának, ha hozzájuk igazol.

A United közleményben cáfolta, hogy szabálytalan módon igazolta volna le a 16 éves játékost, és azt is, hogy megvesztegette a labdarúgó szüleit.

Az ügyben a Le Havre a FIFA-hoz fordul, és azt remélik, a Manchester United is olyan büntetést kap, mint a Chelsea egy másik francia játékos, Gael Kakuta szerződtetése miatt. A londoni Kékek 2011 januárjáig nem szerződtethetnek új játékost, mert szabálytalanul csábították el a fiatal szélsőt a Lens-tól.

A címlapról ajánljuk