eur:
389.72
usd:
362.01
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Schumacherben még ég a tűz, rutinja sokat érhet

Elkezdte a felkészülést Michael Schumacher a három hét múlva következő Formula-1-es valenciai futamra, amelyen a Magyar Nagydíj időmérőjén megsérült Felipe Massát helyettesíti majd. A hétszeres világbajnok pilóta visszatéréséről Wéber Gábor, a magyar F1Racing magazin főszerkesztője azt mondta: óriási rutinja segítheti a német sztárt a sikeres visszatérésben.

Michael Schumacherben még ég a tűz és a versenyszellem, ezért tér vissza a Formula-1-be - vélekedett Wéber Gábor szakkommentátor.

A magyar F1Racing magazin főszerkesztője kiemelte: az idei szabályok szerint átépített autókkal még nem versenyzett a német sztár, de minden idők legeredményesebb versenyzője, így tapasztalata segíthet az átállásban.

Wéber Gábor szerint februári motorbalesete már nem fogja hátráltatni a hétszeres világbajnokot, de ennek még most, a tesztek során ki kell derülnie.

A szakkommentátor kiemelte: Schumacher visszatérését hatalmas érdeklődés fogja kísérni Valenciában, jól fogynak a jegyek a viadalra. Persze ez az eredményességtől is függ, a Schumi-láz hamarabb elmúlik, ha első futamán átlagos teljesítményt nyújt a német versenyző - tette hozzá.


Közben Michael Schumacher elkezdte a felkészülést, egy 2007-es Ferrarit vezetett Mugellóban, így kijátszva a tesztkorlátozást.

Az olasz istálló sportigazgatója, Massimo Rivola levélben kérte a többi csapat vezetőit, egyezzenek bele abba, hogy Michael Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhasson az idei versenyautóval.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×