eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A bookmakerek szerint Ribéry "elindult" Liverpoolba

Felipe Melót megszerezte a Juventus, Fabregasért száll harcba a legerősebb két spanyol klub, miközben a Madrid D'Agostinót is akarja. A legmeglepőbb, hogy az Inter Pavel Nedvedet, a Liverpool Franck Ribéryt akarja.

Újabb fronton kezdődött vetélkedés a Barcelona és a Real Madrid között: mindkét klub Cesc Fabregasra hajt. Az Arsenal középpályására már korábban szemet vetett a katalán és a spanyol csapat, a szakértők azonban arra számítottak, hogy csak a következő idényben érkezik érte ajánlat. A brit The Mirror értesülései szerint azonban a játékosért folytatott harc már zajlik.

Úgy tűnik, hogy a Real ajánlata hallatán a Barcelona is megváltoztatta terveit, és még a nyáron szeretné keretében tudni az Ágyúsok ifjú tehetségét. Az egyesület elnöke, Joan Laporta nem csinált titkot abból, hogy meg akarja szerezni az éppen a klub ifjúsági csapatából indult Fabregast.

A hírek szerint az Arsenal egy 46 millió euróról szóló ajánlatot már komolyan fontolóra venne. Fabregas az elmúlt hetekben folyamatosan azt hangoztatta, elkötelezett a londoniak mellett, bár korábban azt is megjegyezte, hogy előbb-utóbb szeretne megint hazájában játszani. A barcelona azt sem zárná ki, hogy az ügyletbe, a fizetendő pénzt csökkentendő, bevonja az Arsenaltól igazolt Alekszandr Hlebet is.A Milan első számú célpontja - mi több, Adriano Galliani ügyvezető szerint egyetlen kiszemeltje - a Sevilla brazilja, Luis Fabiano.

A Marca értesülése szerint az olasz csapat akár már 18 millió euróért megveheti a legutóbbi Konföderációs Kupa gólkirályát, annyit pedig nyilván hajlandó kifizetni érte. Thiago Silva, a Milan (az első félévben bajnoki meccsen nem játszott) védője azt mondta, nagyon szívélyes fogadtatásban lesz része Luis Fabianónak a csapatnál.

A Real Madrid nem éri be Cristiano Ronaldo, Kaká, Benzema és Albiol megvételével. A Fabregas iránti érdeklődésről fentebb már írtunk, a Marca szerint Xabi Alonsót és Daniele De Rossit nem tudja megszerezni a klub. Ám mindenképpen szüksége lenne egy hozzájuk hasonló játékmesterre, ezért is vette fel a kapcsolatot az olasz válogatott Gaetano D'Agostino ügynökével.

Az Udinese középpályását a Juventus akarta megvenni, de a torinói klub sokallta a körülbelül 18 milliós vételárat. Ráadásul a torinói klub megvette a Fiorentina brazilját, Felipe Melót, s így már nincs szüksége D'Agostinóra. Õ ellenben nagyon szívesen menne a Real Madridba. Klubja a Madrid által ajánlott árnál valamivel többet, 22-25 milliót szeretne kapni érte.

Maradva Olaszországban: szenzációs lépésre készül az egyébként Ibrahimovic maradása miatt nagyon boldog Massimo Moratti, az Inter elnöke: szeretné a klubjához vinni a Juventust elhagyó Pavel Nedvedet. Bármilyen hihetetlen, a cseh középpályás is szívesen menne, noha az Inter szurkolói szerint nincs rá szükség. A Barcelona nagyon közel jár David Villa leigazolásához. Xavi, a csapat középpályása tolmácsolta a barcelonai Sportnak első kézből kapott információját, Villa is nagyon szívesen csatlakozna a katalán csapathoz.

Joan Laporta kivetette a hálóját a legutóbbi európai aranycipősre, Diego Forlánra is, de túlzás lenne azt állítani, hogy közel jár a megszerzéséhez a BL védője. Laporta mindenesetre azt mondta, még ha esetleg meg is tudná akár mind a két klasszis csatárt szerezni, akkor sem szívesen mondana le Samuel Eto'óról.

Eto'o ugyanakkor a Manchester Uniteddel és a Liverpoollal is kacérkodik, nem szólva a Manchester Cityről, ami már ultimátumot adott neki, döntse el, mit szeretne. A kameruninak 24 órája van, hogy eldöntse, akar-e Anglia legjobban fizetett futballistája lenni a Citynél.

A Manchester United nagyon szeretné szerződtetni Sergio Agüerót, az Atlético Madrid csatárát. A spanyol klubnak 20 millió fontot és Dimitar Berbatovot ajánlja cserébe.

Nem dőlt még el Franck Ribéry sorsa: a Bayern München francia játékosárt most a Liverpool is ringbe szállt. A brit bookmakerek oddsai a játékos az Anfield Roadra szerződésével kapcsolatban hihetetlenül változtak: 66/1-ről 8/13-ra. Õk pedig ilyesmiben ritkán tévednek. (A Liverpool ajánlata: Andrea Dossena, Andrij Voronin, Ryan Babel és még 25 millió font!)

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×