eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Ezeket a BL-meccseket izgulhatja végig a tv-ben

Kedden és szerdán rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóit. Összeállításunkból megtudhatja, hogy melyik találkozót hol és milyen módon nézheti meg.

Az m1-en szerdán este élőben a Porto-Manchester United meccset lehet megtekinteni. Az odavágó 2-2-re végződött, így várhatóan a második meccs is sok izgalmat tartogat, ezért döntött a köztelevízió amellett, hogy nem kedden, hanem szerdán közvetít meccset. A találkozót a közszolgálati csatorna honlapján is követni lehet.

A TV6 kedden a Chelsea-Liverpool meccset, szerdán pedig az Arsenal-Villarreal találkozót tűzi műsorra élőben. Kedd este felvételről a Bayern München és a Barcelona csatáját is meg lehet tekinteni.

A Magyarországon is fogható külföldi adók közül a Sat1 a címvédő Manchester United portói meccsét tűzi műsorra. Az ORF1 kedden este a Bayern München-Barcelona találkozót közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×