eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Igaz-e, hogy Kemény Dénes már döntött?

Kemény Dénes még nem döntötte el, hogy marad-e a magyar férfi vízilabda-válogatott élén. A háromszoros olimpiai bajnok együttes szakvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában úgy nyilatkozott, hogy már maga is unja a kérdés elhúzódását, és a jövő hét elejére várható a bejelentése.

A pletykákkal ellentétben nem igaz, hogy már döntöttem - szögezte le a Prima Primissima-díjas szakember, aki elismerte: korábban néhányszor előfordult, hogy elhatározta magát, de még nem hirdette ki döntését, hagyott egy kis időt vagy tartott egy utolsó ellenőrzést.

Kemény Dénes elmondta, hogy a pekingi olimpia megnyerése után, augusztus végén még nem is gondolkodott a folytatásról, de az utóbbi időben gondosan megvizsgálta az érveket és az ellenérveket.

Nagyjából hasonló arányban vannak - tette hozzá egyúttal megindokolva, miért is húzódik az ügy a vártnál tovább.

Magam is unom már, hogy lépten-nyomon erről faggatnak, minden nap ezzel kelek és fekszem, de még mindig nem tudok választ adni - jegyezte meg.

Kemény Dénes kíváncsi a Magyar Vízilabda Szövetség vasárnapi tisztújító közgyűlésére, amelyen az elnöki posztért Martin György az egyedüli jelölt.

A sportvezetővel ideális volt az együttműködés az elmúlt három ciklusban - hangsúlyozta a szövetségi kapitány, aki ha meghozta döntését, a tervek szerint hétfőn tárgyal a feltehetőleg addigra már újraválasztott elnökkel, bejelentését pedig még karácsony előtt, vélhetően kedden már megteszi.

A háromszoros olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott szakvezetőjével, Kemény Dénessel készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják szombaton délután öt órától az InfoRádió Aréna című műsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Itt a lista, ezek az európai cégek tartoznak a világ egyik legelitebb klubjába

Itt a lista, ezek az európai cégek tartoznak a világ egyik legelitebb klubjába

Tavaly szeptemberben a Novo Nordisk cég letaszította a trónról az LVMH francia luxusipari óriást, így a kontinens legértékesebb tőzsdén jegyzett cégévé vált. A súlycsökkentő gyógyszerekről népszerűvé váltó dán gyógyszeripari cég lendülete pedig továbbra is töretlen. Megnéztük, hogy melyek jelenleg a legértékesebb európai vállalatok, és azt is, hogy globális összevetésben hol helyezkednek el jelenleg ezek a cégek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×