eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Talmácsi Gábor a 9. helyről rajtolhat

Talmácsi Gábor a 9. helyről rajtolhat a 125 kcm-es kategóriában, míg Tóth Imre a negyedliteres között a 16. helyről indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján, Phillip Islanden.

A nyolcadliteres kategória második tréningjén is a vb-pontversenyben élen álló francia Mike Di Meglio volt a leggyorsabb, míg a 250 kcm-eseknél a szintén éllovas olasz Marco Simoncelli bizonyult utolérhetetlennek az időmérőn.

"Jobb eredményre számítottam a 9. helynél, de igyekszem majd ebből kihozni a legtöbbet" - mondta a menedzsmentjének Talmácsi, akinek három hete, az indianapolisi viadalon eltört a sajkacsontja.

"A féktávokon nagyon fáj a kezem, így holnap, mindenképpen szükség lesz arra a kezelésre, amit Japánban kaptam. Kielemeztük a tavalyi eredményeimet és látom a többi versenyző eredményeit is, amiből kiderült, hogy féktávokon vesztek sokat. A szektoridőim jók, de nem sikerült igazán tökéletes kört menni. Van két kanyar a pályán, amire különösen oda kell figyelnem, de bízom benne, hogy a két nap alatt begyűjtött tapasztalatok alapján versenyképes motort sikerül összeraknunk".

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×