eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Nem biztos, hogy folytatja Kovács Katalin

Összességében jónak értékelte szereplését a Janics Natasával párosban aranyérmes Kovács Katalin az eredményhirdetést követő sajtótájékoztatón. Hozzátette: még nem tudja, hogy folytatja-e pályafutását.

Az egyéniben, 500 méteren elért, csalódást jelentő negyedik helyéről Kovács Katalin azt mondta: már a bemelegítés során érezte, hogy kicsit "langyos", így nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, amit szeretett volna, illetve amire képes.

"A befutó után igazán fel sem fogtam, hogy mi történt, már készültem is a párosra és amikor feleveztem, akkor megpróbáltam maximálisan koncentrálni és ellazítani az izmaimat, amik iszonyatosan be voltak kötve, sokkal jobban, mint általában. Amikor aztán elrajtolt a páros és éreztem, hogy jól megyünk, egyre jobban felpörögtem" - jelentette ki kétszeres olimpiai bajnok.

A három arany- és egy ezüstérmével immár minden idők legjobb magyar kajak-kenusának számító Janics Natasa elmondta: nagyon nehéz év van mögöttük, többször is csúcsformában kellett lenniük, hiszen Magyarországon is voltak ellenfeleik, többször is kellett teljesíteni, hosszú volt a nyár.

"Szeretném megvédeni Katit, hiszen többször is vérre menő csatát kellett vívnia" - fogalmazott Janics Natasa.

A női szakág teljesítményéről Kovács Katalin azt mondta: megtettek mindent, amit tudtak, most ez ennyire volt elég.

"Évek óta maximálisan pörgünk. Itt most nyertünk egy arany- és egy ezüstérmet, valamint hoztunk egy negyedik helyet, azt hiszem, ez nem rossz. Természetesen mi is többet vártunk magunktól, ezt még fel kell dolgoznunk, de igenis örülnünk kell és büszkének kell lennünk ezekre az eredményekre" - hangsúlyozta a kétszeres bajnok.

A kérdésre, hogy folytatja-e a pályafutását, Kovács Katalin azt mondta: még nem tudja.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×