eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Ötödik a férfi kajak négyes

Ötödik lett 1000 méteren a Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összeállítású férfi kajak négyes. A győzelmet a fehérorosz egység szerezte meg a szlovákok és a németek előtt.

Gyenge rajtot produkált a magyar egység a férfi kajak négyesek 1000 méteres versenyében. A szlovákok indultak a legjobban, az esélyesnek tartott hajó sokáig az élen haladt, mögöttük a fehéroroszok lapátoltak.

A táv negyedénél a magyarok még az utolsó helyen álltak, de lassan megkezdték a felzárkózást, az élmezőnyben zajló versenybe azonban nem tudtak beleszólni.

Ötszáz méternél még mindig a szlovákok vezettek, ám a fehéroroszok megindították a hajrát és 750-nél már ők voltak az élen - a magyar egység ekkor már a negyedik-ötödik helyen volt.

A befutó végül fehérorosz sikert hozott, a csaknem végig vezető szlovákok csak másodikok lettek. Az ötödik helyen végző magyarok előtt a németek és az olaszok értek célba.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×