eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Talmácsi az élről rajtolhat

Az első helyről rajtolhat a címvédő Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Német Nagydíján.

A magyar versenyző idén először szerezte meg az első rajtkockát.

A pontversenyben élen álló francia Mike Di Meglio a hatodik helyről vághat neki a sachsenringi futamnak vasárnap délelőtt 11 órakor.

"Nagyon örülök, hogy sikerült megszereznem az idei első rajtelsőséget, jó újra érezni ennek az "ízét" is. Kicseréltük a hátsó rugót, de időként még pumpált a motor hátulja, így ezen kell még finomítanunk, mert ezáltal a T4-ben értékes tizedeket vesztek. Ettől eltekintve összességében minden rendben van. Gyors voltam, és ami különösen jó, hogy nemcsak egy kör erejéig, hanem folyamatosan. Eddig a hétvége úgy alakult, mint tavaly" - mondta Talmácsi Gábor.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×