eur:
389.35
usd:
362.79
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Vasas fordított, így már a Komjádi uszodában megvédheti címét

A címvédő Vasas a harmadik meccsen 10-7-re nyert az Eger otthonában a férfi vízilabda ob I döntőjében. A fővárosi együttes 2:1-re vezet a párharcban, és már pénteken, a Komjádi uszodában megszerezheti az aranyérmet.

Egerben telt ház, 2500 néző fogadta a csapatokat. A kezdés előtt Makovecz Imre építészt a Bitskey-uszoda tervezőjét köszöntötték.

A hazaiak Nyéki Balázs góljával még vezetést szereztek, de a Vasas fordított és a folytatásban már nem is engedte ki kezéből az irányítást. Az emberhátrányos védekezésben remekül teljesített a piros-kék együttes, a hazaiak 14 előnyös helyzetükből, csak hármat váltottak gólra. Az angyalföldi kézerdőt nem tudták átlőni Biros Péterék, ha mégis, akkor Nagy Viktor remekelt a kapuban.

Egységesebb csapatjáték jellemezte a vendégeket, nyolcan is feliratkoztak a góllövők közé. Tíz percig nem tudott kapuba találni az Eger, miközben centerpozícióból Steinmetz Ádámék brillíroztak.

Az Eger széteső, elbizonytalanodó teljesítménye azt is jelenti, hogy elveszítették a pályaelőnyt a hevesiek.

Az egriek két éve nem szenvedtek hazai pályán vereséget.

A bajnoki finálé negyedik felvonását pénteken 20 órától rendezik a Komjádi-uszodában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×