eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Simán kiestek Dzsudzsákék, dráma Madridban

A negyeddöntőben búcsúzott Dzsudzsák Balázs együttese, az Eindhoven a labdarúgó UEFA Kupában.

A holland bajnokság listavezetője az olaszországi 1-1-es döntetlen után a visszavágón 2-0-ra kikapott a Fiorentinától. Mindkét gólt a román Adrian Mutu szerezte. Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt.

A Glasgow Rangers hazai gólnélküli döntetlenje után idegenben 2-0-ra nyert a Sporting ellen Lisszabonban, ezzel a Fiorentinához hasonlóan bejutott az elődöntőbe.

A Zenit hazai pályán 1-0-ra kikapott a Leverkusentől, de a szentpétervári csapat 4:2-es összesítéssel biztosította helyét a legjobb négy között.

A Bayern München hosszabbításban 3-3-as döntetlent ért el a Getafe otthonában. A madridi csapat a 6. percben emberhátrányba került, ennek ellenére 1-0-ra, majd a kétszer 15 perces ráadás elején már 3-1-re is vezetett. Franck Ribéry a 89. percben mentette hosszabbításra a meccset, a bajorok pedig Luca Toni duplájával harcolták ki a továbbjutást úgy, hogy az utolsó gól a 120. percben esett.

A fináléba kerülésért a Bayern a Zenittel, a Rangers pedig a Fiorentinával küzd meg április 24-én és május 1-jén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Az oltásellenesség hazai helyzetéről készül felmérés a gyermek háziorvosi praxisokban, miután egyre több gyermekorvost jelentenek fel szülők amiatt, mert nem adnak mentesítést a kötelező védőoltások alól. Erről Kántor Irén, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke beszélt a Portfólio-nak egy háttérbeszélgetés után, amelyen többek között kiderült, hogy folyamatosan nő az országban a betöltetlen gyermek háziorvosi praxisok száma, ami jelenleg 150, valamint, hogy továbbra is magas, 62 év a szakmában dolgozó doktorok átlagéletkora. Szó volt az iskolai igazolásokról, az új ügyeleti rendszerről, valamint arról is, hogy a gyermek háziorvosok miként próbálnak meg harcolni az egyre nagyobb mértékű gyermekkori elhízással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×