eur:
385.84
usd:
354.7
bux:
0
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Döntetlen a szlovákok ellen Cipruson

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent ért el a Szlovákia elleni felkészülési találkozón a ciprusi Limasszolban. A magyar együttes az 54. percben Gera Zoltán fejesgóljával szerzett vezetést, de a szlovák csapat tíz perccel később egyenlített Sestak révén.

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, komoly helyzet egyik oldalon sem akadt. Az utolsó öt percben a magyarok kerültek fölénybe.

A második játékrészben élénkebb lett a tempó, a magyar együttest megnyugtatta a vezetés. Tíz perccel később a szlovákok egyenlítettek és az irányítást is átvették.

Várhidi Péter együttesének negyed órára volt szüksége a sorok rendezésére, a hajrában a magyarok veszélyeztettek többet, de az eredmény már nem változott.

A magyarok legközelebb március 26-án Szlovénia ellen lépnek pályára Zalaegerszegen.

Magyarország-Szlovákia 1-1 (0-0)
Limasszol, 300 néző, v: Trattu (ciprusi)
gól: Gera (54.), illetve Sesták (64.)
sárga lap: Buzsáky (57.), Dzsudzsák (79.), Priskin (90.), illetve Cisovsky (33.)
Magyarország: Fülöp Márton - Csizmadia Csaba, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Lőw Zsolt - Szélesi Zoltán, Vass Ádám (Tőzsér Dániel, 83.) - Hajnal Tamás (Dzsudzsák Balázs, a szünetben) - Buzsáky Ákos (Priskin Tamás, 75.), Gera Zoltán, Huszti Szabolcs (Halmosi Péter, 56.).
Szlovákia: Stefan Senecky (Ján Mucha, a szünetben) - Marián Cisovsky (Matej Krajcik, a szünetben), Martin Skrtel, Ján Durica, Tomás Hubocan - Marek Hamsík (Marek Sapara, 58.), Zdeno Strba (Balázs Borbély, 58.), Marek Cech, Filip Holosko (Juraj Halenár, 76.) - Marek Mintál, Stanislav Sesták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×