eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Szávay Ágnesen ismét csak a sérülés fogott ki

Szávay Ágnes sérülés miatt feladta a görög Eleni Daniilidu elleni negyeddöntőjét a szöuli, 145 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

Szávay Ágnes az elején elveszítette saját adogatását, de gyorsan "visszabrékelt", és 4:1-re elhúzott.

Daniilidu nem adta fel, újból elnyerte riválisa szerváját, és 5:4-re felzárkózott. Szávay azonban megint jól összpontosított, nem engedte egyenlíteni ellenfelét, és 41 perc alatt hozta az első szettet.

A második játszma ugyanúgy kezdődött, mint az előző, 0:2 után aztán fej fej mellett haladt a két teniszező. 3:3-nál a görög ismét brékelni tudott, majd Szávay azonnal válaszolt.

A következő játékot nagy izgalmak után nyerte a magyar tehetség, így már 5:4-re vezetett, azonban Daniilidu jól hajrázott, 5:5 után elvette Szávay adogatását, és kiegyenlített.

A magyar játékos ekkor orvost kért, majd a rövid ápolás után jelezte, nem tudja folytatni a játékot.

Szávay a tervek szerint a jövő héten a tokiói viadalon lép pályára. A Vasas versenyzője a múlt heti pekingi tornát kisebb comb- és bokasérülése ellenére megnyerte, míg az augusztus végi New Haven-i viadal döntőjét derékpanaszok miatt adta fel.

A szombati elődöntőben az elsőként rangsorolt Venus Williams az olasz Pennettával, míg Daniilidu az orosz Kirilenkóval találkozik.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×