eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kirúgták Détárit Sopronból, de ő nem akar távozni

Az FC Sopron labdarúgócsapatának vezetői menesztették Détári Lajos vezetőedzőt, a szakember azonban nem fogadta el a döntést, és továbbra is a gárda trénerének tartja magát.

Antonio Righi, a klub új elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy menesztik Détári Lajos vezetőedzőt, és elmondta, hogy a szombati, Újpest elleni bajnokin a második csapat szakvezetője, Vígh Tibor ül a kispadon. A klubhozzátette: elkezdte a tárgyalásokat a lehetséges utódjelöltekkel, és várhatóan olasz tréner érkezik majd Sopronba.

Righi az edzőváltást azzal indokolta, hogy Détári szerdán, a Mór elleni 2-1-re megnyert Magyar Kupa-mérkőzés után heves kirohanást intézett az új többségi tulajdonosok ellen, és ebből arra következtet, hogy a szakvezető nem tud vagy nem akar együtt dolgozni velük, ezért távoznia kell a Sopron kispadjáról.

A klub elnöke hangsúlyozta: nem szakmai jellegű kifogásaik vannak Détárival szemben, hanem a viselkedése volt elfogadhatatlan.

Détári a döntést nem fogadta el és továbbra is a csapat edzőjének tekinti magát.

Címlapról ajánljuk
Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak  - Versenyfutás az idővel

Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak - Versenyfutás az idővel

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×