eur:
388.79
usd:
360.56
bux:
68574.17
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Angyal: A sportág érdeke, hogy rendeződjön Janics helyzete

Megszakadt a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Janics Natasa és a sikeredző Fábiánné Rozsnyói Katalin kapcsolata. A versenyző jelenleg egyedül készül a májusi szegedi Világkupára. Angyal Zoltán szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: bízik benne, hogy rendeződik a helyzet.

Mi történt Janics Natasa és Fábiánné Rozsnyói Katalin között?

Fábiánné Rozsnyói Katalin eltanácsolta a csoportjából Janics Natasát a múlt héten, mivel nem az ő követelményrendszerének megfelelően dolgozott. Natasa most Szegeden edz a klubjával, és ott készül a válogatóra, míg a csoport többi tagja Szolnokon tréningezik. Bízom benne, hogy a helyzet rendeződni fog, hiszen ez valamennyiünk és a sportág érdeke. A megoldáshoz idő kell, és nem szabad sürgetni az érintetteket. Ha nem áll helyre a kapcsolat, akkor Natasa készül az egyesre, Kati néni pedig felkészíti a többieket a kettesre és a négyesre.

Mi lehetett az oka a döntésnek?


Minden edzőnek van egy követelményrendszere, amit a csoportjának teljesíteni kell. Ez a garancia arra, hogy sikeresen szerepeljenek a versenyzők. Natasa talán lazábban dolgozott, és nem teljesítette a követelményeket. Ennek várható következménye volt, hogy Kati néni nem kíván tovább együtt dolgozni Natasával.

Mennyi esélyt lát arra, hogy ismét együtt dolgozzon Janics Natasa és Fábiánné Rozsnyói Katalin?


Bízom benne, hogy rendeződik a helyzet, ha alszanak néhányat erre a döntésre. Le kell, hogy üljenek egymással, és tisztázzák a történteket. Ha ez nem sikerül, akkor tovább kell lépnünk.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×