eur:
390.97
usd:
366.77
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A Debrecen is megégett a Bozsik Stadionban

A címvédő Debrecen 2-1-re kikapott a Honvédtól az újjáépített Bozsik Stadionban a labdarúgó NB I 21. fordulójának nyitó mérkőzésén. Az MTK legutóbbi bajnokcspatának középső védő kettősét kiállították a meccsen.

A gólnélküli első félidő után Hercegfalvi Zoltán az 54. percben szerzett vezetést a kispesti gárdának, majd egy óra játék után már 2-0 állt a Bozsik Stadion eredményjelzőjén, miután Ndjodo is betalált a DVSC kapujába.

A 72. percben a 16-oson belül a szerb Smiljanic kezét érte a labda, de a megítélt büntetőt Sándor Tamás mellérúgta.

A 75. percben Smiljanic a kapuba tartó labdába ért bele, ettől még Sidibe lövése után a hálóban kötött ki a labda. A védőt második sárga lappal kiállították, így a hajrá rendkívül izgalmas volt.

Egyenlő azonban csak a létszám lett a meccs végére, miután Komlósi Ádámot is kiállította a játékvezető egy szándékos durvaság után.

Érdekes, hogy Smiljanic és Komlósi az MTK-ben évekig együtt játszott, sőt, 2003-ban bajnok is lett a két középső védővel a Hungária körúti gárda.

A péntek esti meccs után a kék-fehérek lehetőséget kaptak arra, hogy visszavegyék a vezetést a tabellán a Debrecentől.

Ami a Honvédot illeti, a csapatra - az Újpest elleni vereséget leszámítva - rá sem lehet ismerni. Supka Attila vezetőedző a mostani sikerre különösen büszke lehet, hiszen az elmúlt két idényben éppen a Debrecennel lett bajnok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×