eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Debrecen nyerte a nézők nélküli rangadót

A címvédő Debrecen 4-2-re győzött az MTK ellen a Hidegkuti Stadionban a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A meccset zárt kapuk mögött rendezték.

Mindkét együttes védelméből több kulcsjátékos hiányzott, ez pedig meg is látszott a helyzetek és gólok számán.

A vendégek már az első percben megszerezhették volna a vezetést, ám Végh Zoltán a felső lécre ütötte a labdát.

Két nagy MTK-ziccer után a 25. percben a Debrecen Sidibe góljával került először előnybe (0-1). A hazai védők érthetetlenül kifelé futottak, és egyedül hagyták a címvédő hajdúságiak csatárát. Négy perccel később Hrepka Ádám egy ügyes fejesgóllal egyenlített, ehhez viszont a kapus Tomic hibája kellett (1-1).

A 39. percben a labdabiztosabban, pontosabban futballozó DVSC egy tetszetős kontra végén Bogdanovics révén szerzett ismét vezetést (1-2).

A második félidő is vendéghelyzetekkel kezdődött, először mégis az MTK talált a kapuba (2-2). A 65. percben esett Czvitkovics Péter-gólra egy perc múlva Sidibe válaszolt (2-3).

Garami József szakmai igazgató az utolsó 25 percre Illés Bélát is bevetette, de a veterán támadó csak egy lesgólig jutott, majd a 77. percben Éger László, a Debrecen csapatkapitánya egy közeli fejessel beállította a végeredményt (2-4).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×